Pro Search AS er et rådgivnings- og rekrutteringsselskap som ble etablert i 2008 av Linda Brusletto og Cathrine Svendsen, likeverdige partnere i selskapet.
Rådgiverne i Pro Search AS har mange års erfaring fra rekruttering, bemanning og ledelse.

Det unike med Pro Search AS er at vi er alltid to sammen for å finne den beste løsningen for våre kunder. Alle kunder vil oppleve at begge er like informert om alle oppdrag og kandidater til enhver tid og sammen sikrer vi kvalitet og profesjonalitet overfor kunde og kandidat.

Fire i’ er kjennetegner våre verdier og det er med stolthet dette ligger i vår hverdag i Pro Search AS. De står for;

Innstilling

- Vi vil alltid tilstrebe å være den beste utgaven av oss selv i hver eneste prosess!

Innsikt

- Vi setter oss grundig inn i kundens og kandidatens behov. Hva er målene og verdiene til våre kandidater og våre kunder

Innsats

- Ved hjelp av god forberedelse, metodikk, gjennomføring, tilbakemelding, presentasjon og kvalitetssikring har Pro Search alltid et overordnet fokus på målet.

Integritet

- Vi vil alltid tilstrebe å skape den nødvendige tillitt og trygghet for våre kunder og kandidater, dette for å komme tett på kunde og tett på kandidat.

Linda Brusletto

Linda Brusletto er rådgiver og partner i Pro Search AS.

Linda startet sin karriere innen hotell og reiseliv og har tatt utdannelse ved Norsk Hotellhøyskole i Stavanger. Hun har jobbet med rekruttering på alle nivåer siden 1995, siden 2006 har hun hovedsakelig jobbet med rekruttering av ledere og fagspesialister.

Linda har kompetanse på rekruttering og rådgivning i forbindelse med nyansettelser og organisasjonsutvikling/endring. Styrken ligger i tålmodig, målrettet og nøyaktig arbeid for å få et godt resultat. Med fokus på å levere kvalitet og gjennomføre det som er lovet. Etter mange år i markedet har hun meget god kunnskap i å sette seg inn i ulike bedrifter og organisasjoner og raskt definere hvilken kompetanse det er behov for.

Linda er sertifisert på DNV godkjente psykometriske testverktøy fra Shl og er DNV-sertifisert rekrutterer.

Cathrine Svendsen

Cathrine Svendsen er rådgiver og partner i Pro Search.

Cathrine er utdannet fra Norges Idrettshøgskole og Næringslivsakademiet, og har jobbet med rekruttering, bemanning og ledelse siden 2002.

Cathrine har kjernekompetanse innen rekruttering, rådgivning og HR. Lang erfaring med rekruttering til alle nivåer, spesielt innen ledere, mellomledere og fagspesialister. Cathrine’s styrke ligger i å være grundig i innledningsfasen. Plattformen i en jobbanalyse er avgjørende for et godt resultat. Utpreget lagspiller, med fokus på langsiktig utvikling for alle på laget

Cathrine er sertifisert på DNV godkjente psykometriske testverktøy fra Shl, og er DNV-sertifisert rekrutterer.